Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size bilim verecektir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık karınin yeğleme edilir.

Yangın en ağır riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, kişioğlu boşaltma temizışı ve yangının dağıldığı alanların arama altında tutulması önemli örutubet taşımaktadır.

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Sizde projenizde Yangın Kapısı ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 uyum katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil edinmek; dayanıklı, estetik kapılara en yarar fiyatlarla malik yetişmek karınin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden anlık malumat alabilirsiniz.

Kapının güzel duyusal kuruluşsı ve ikbal edilen aksesuarların kullanımı hediyeı direkt olarak etkilemektedir.

Hatta Yangın Kapkaloriın üzerinde kâin ürkü pas kilit sisteminin bile sorunsuz çallıkıştığından güvenli olunmalıdır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve muhit şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın Kapısı Kolu aşağı sağlıklı itilerek kapının kolay açılmasını sağlayıcı Panik Cenah mimarisında kullanılır. Ateş çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat enikonu işlevsel ve harika olmalıdır.

Yangın kapıları kullanma düzına için, rengine bakarak evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan manken sınıflandırması adidaki gibidir

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page