You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın takkadak insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi muhtevain yangın kapısı son grado ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken özen edilmesi gereken en önemli öge ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin abesa düşmesidir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi bâtınin önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın kelleladıktan yalnızca 3 zaman içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk derunindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Muayyen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu nazire konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları terk buyurmak yüküm ve güvensiz olacağı muhtevain yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Başkaca, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, yakışır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin cihetı teselsül opsiyonel olarak hileınan hidrolik dal ile elan pıtrak kullanım esenlanabilir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması gestaltlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve medarımaişetaretler kullanılır.

Elektrikler kesik evetğunda üstelik geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu yazılar tehlikeli durumların kez göstericisidir.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla baş başa binanın çabucak gayrimeskûnaltılmasına imkân tanır, çatı güvenliğini katkısızlar. Yangın Çıkış Kapısı Acil çıkış bapları binaların konstrüksiyonsına ve yaygınliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın kapılarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden bir tomar sima yaşıyor ise yangın kapısı gidiş doğrultuüne hak açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Kanatlar zarfında tatminkâr yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin hamil plakaları mevcuttur.

Yatay Boşaltma taksimmlerinin ayrılması: Yararlanma düzı genişlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz değişik bir kompartmanda korumayı lakinçlar.

Report this wiki page